Megekko

Gemakkelijk bestelproces, goede selectie onderdelen en scherpe prijs. Kan makkelijk zien welke onderdelen compatible met elkaar zijn om hiermee systeem samen te stellen.

Stevig verpakt; ruimte in doos opgevuld om schuiven van onderdelen te voorkomen.

Besteld op 10 september (zaterdag), de factuurdatum is gezet op 12 september. Daarmee val ik, door verschil tussen bestel en factuurdatum, net buiten de Q2'22 Radeon™ Raise the Game Bundle.

Ten tijde van de bestelling stond de actiebanner nog bij de videokaart én de bundle is zichtbaar op mijn bestelling; maar niet op de factuur.

Contact gehad met Megekko klantenservice en die zeggen op = op; en verwijzen me door naar AMD. Niet echt klantvriendelijk (moet ik bij fabrikant om coulance vragen voor actie waarmee winkel adverteert). Er zijn vast allerlei afspraken tussen winkels en fabrikanten; als klant wil ik daar niet tussen in belanden.

De bundle is niet de reden dat ik de kaart koop; toch leuke extra wat nu onnodig gedoe oplevert. Als ze hierna mailen om recensie te plaatsen op Tweakers om kans te maken op een ipad deel ik dit graag....

Scorekaart voor Megekko