Megekko

Bestelling en aflevering waren prima. Ik had echter ook een vraag achteraf over een bepaald onderdeel, maar kreeg gelijk een antwoord terug dat ze daar geen antwoord op hadden en verwezen me door naar een facebook-groep voor een antwoord. Dat wordt natuurlijk lastig zonder facebook-account. Ik had echter verwacht dat een (in mijn ogen niet heel lastige) vraag serieus bekeken zou worden.

Zeer snelle levering. Ik had zondagavond besteld, en maandagmiddag stond de pakketbezorger al voor de deur.

Ik had een vraag over welke kabel ik moest hebben, maar daar kon geen antwoord op worden gegeven. Ik werd doorverwezen naar een facebook-groep zodat anderen misschien konden antwoorden. Ik heb geen facebook, dus dat wordt hem niet. Ik vind het echter heel vreemd dat een dergelijke vraag niet serieus genomen wordt, en gelijk afgewinpeld wordt. Ik had juist Megekko gekozen omdat ik iets meer service had verwacht voor de wat hogere prijzen die ze rekenen.

Scorekaart voor Megekko