Mobiel.nl

754 producten en 1.404 uitvoeringen

Ik kocht AirPods bij mobiel.nl die binnen de garantie termijn stuk gingen. Na deze oortjes opgestuurd te hebben op 23 Juli kreeg ik 27 Juli een bevestiging, waarin vermeld staat dat de reparatie 10-14 dagen in beslag zou nemen. Ik quote:
"De reparatie/vervanging van je defecte accessoire neemt ongeveer 10-14 dagen in beslag."

De draaimolen waar ik toen in belandde kort samengevat:

10 Augustus: "Momenteel liggen je AirPods nog bij het reparatiecentrum."
22 Augustus: "We verwachten dat we je deze week een concretere update kunnen geven, wellicht zelfs uitsluitsel over de reparatie."

Na geen follow-up en omdat de termijn van 10-14 dagen inmiddels al lang en breed verstreken was heb ik mijn geld teruggevraagd waarop ik het volgende terugkreeg:

8 September:
"Helaas is de eerder aangegeven 10 tot 14 dagen een gemiddelde van alle reparaties. Het is helaas niet mogelijk om te koop te ontbinden."

Na uitdrukkelijk te hebben gevraagd toch enigszins wat beweging aan de kant van Mobiel.nl:

9 September:
"Echter snappen wij jouw verzoek tot creditering of een vervangend exemplaar en hebben daarom dit verzoek doorgegeven aan de fabrikant. Wij hopen je hier binnen 2 werkdagen antwoord op te kunnen geven."

Maar je raad het al weer geen antwoord na 2 werkdagen. Na 49 dagen is voor mij de situatie compleet uitzichtloos geworden en het enige wat ik nu zeker weet is dat dit de slechtste klantenservice is die ik ooit heb meegemaakt: niet meedenken met de klant, niet pro-actief communiceren, de klant in onwetendheid laten en het allerergste is de verwantwoordelijk niet nemen, problemen doorschuiven op de fabrikant en de klant lekker laten wachten.

Echt mijn laatste keer dat ik hier ooit iets bestel, bestel beter gewoon direct bij de fabrikant en bespaar je deze ellende.

Beste Matt90o,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend om te lezen over je ervaring en zien dat de case bij onze aftersalesafdeling ligt. Per e-mail laten we je zo spoedig mogelijk weten wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Ons oprechte excuses voor de lange duur van de reparatie en de hierin ontbrekende communicatie. De case zal intern besproken worden zodat we ervoor kunnen zorgen dat dergelijke situaties in het vervolg niet meer zullen voorkomen.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl