AlgemeenVia de pricewatch een GPU gespot die wel heel redelijk geprijsd leek. Niet gelijk besteld omdat het een prijsfout leek, tot ik 'm later in de nieuwsbrief ook als back-to-school-deal zag langskomen. Tsja, toen toch maar besteld, mede vanwege eerdere uitstekende ervaringen met de klantenservice, dus vertrouwen dat het goed ging komen. En inderdaad, ding zat probleemloos 2 dagen later al heel zachtjes tevreden te spinnen.
VerzendingAmbitieuze leverindicatie gewoon gehaald, plus ik mocht het naar een ophaalpunt sturen (mijn voorkeur, vooral bij duurdere bestellingen).
KlantenserviceVoor dit product nog niet nodig gehad, maar wel hier besteld wegens goede eerdere ervaringen. Naar later bleek ging dat om een defecte CPU, maar ik had geen reserve-hardware om CPU of moederbord uit te sluiten. Klantenservice was direct akkoord met mijn troubleshooting tot dat punt en vond het prima plan gewoon mobo en CPU als setje op te sturen, keken zij verder. Anderhalve week later had ik m'n eigen mobo en een nieuwe CPU in huis. Met dergelijke service onder de riem durfde ik hier dus wel een videokaart te bestellen