Informatique

Website ziet er prima uit met veel aanbod. Helaas blijken de levertijden zoals getoond op productpagina's niet (altijd) overeen te komen met de werkelijkheid. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd, omdat er na een kleine maand nog steeds niks was geleverd zonder enige verdere communicatie na mijn initiële orderbevestiging op de dag van de bestelling.

Al met al helaas geen positieve ervaring met Informatique en kan deze winkel anderen ook niet aanbevelen.

Product dat ik had besteld had een levertijd van enkele werkdagen toen ik het bestelde. Blijkbaar klopte deze informatie niet. Na een kleine maand kreeg ik (nadat ik zelf de klantenservice had gebeld) te horen dat het bestelde product niet meer leverbaar was.

Klantenservice gebeld om te vragen hoe het zat met mijn bestelling die een kleine maand eerder was geplaatst maar nog steeds niet was geleverd en waar ik verder ook geen enkel bericht over had ontvangen vanuit Informatique.

Vriendelijke medewerker. Mij werd verteld dat het product dat ik had besteld niet meer leverbaar was. Excuses werden aangeboden.

Kreeg de keuze om een (naar mijn mening inferieur) product van een ander merk toegestuurd te krijgen, of extra te betalen voor een vergelijkbaar product van hetzelfde merk dat ik had besteld. Aangegeven dat ik niet extra wilde betalen en daarom de bestelling wilde annuleren. Wacht nu op een terugbetaling.

Beste Hamaaa,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat de levering van de order niet mogelijk was en bieden daar onze excuses voor aan. We zouden graag nagaan wat er mis is gegaan. Dit om te kijken of dat wij alsnog een goede oplossing kunnen bieden en om onszelf te verbeteren.

Zou u een mail willen sturen naar klacht@informatique.nl met uw gegevens dan nemen wij hierover contact met u op.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique