Megekko

Ik had op maandag 29/08 zes Logitech muizen bestald. 2 verschillende modellen. Beide modellen waren snel leverbaar (volgende dag) maar 1 van de 2 modellen (1 stuk) werd toch steeds opgeschoven en kwam dus maar niet binnen. Ik heb al vrij snel 2 keer per e-mail aangegeven dat ik de muizen woensdag echt nodig had voor een klant maar helaas is dat toch niet gelukt. Bij de 2e e-mail het verzoek gedaan de order te splitsen over 2 zendingen. Dat werd netjes gedaan maar helaas een dag te laat. Er werd wel netjes aangeboden om de verzendkosten die ik naar mijn klant kwijt ben te compenseren maar was voor mij niet nodig maar uiteraard wel gewaardeerd.
Deze order kon iets beter verlopen maar normaal verlopen ze prima en ben ik dus tevreden met Megekko.

Verzending is prima. Netjes verpakt en niets op aan te merken.

Wat wel echt jammer is dat Megekko geen producten kan toevoegen aan een bestelling die nog niet verzonden is. Dat moet toch gewoon mogelijk zijn Megekko? Scheelt voor jullie ook verzendkosten i.p.v. 2 orders bijv gratis versturen. Ik had dat gevraagd maar was niet mogelijk...
Wel wordt je per e-mail netjes en goed te woord gestaan.

Scorekaart voor Megekko