Coolblue.nl

Wegens gebrek aan levering heb ik niet daadwerkelijk van coolblue's diensten kunnen genieten. Maar gezien de kwaliteit van de levering zo laag was dat dit niet als levering gezien kan worden geef ik hier een lage rating.

Alhoewel op de site is aangegeven (en hier heb ik ook extra voor betaald) dat er tot de 4e verdieping wordt geleverd, weigerde de bezorger te installeren op locatie (de 3e verdieping). Hier werd ik slechts een half uur voor levering over geïnformeerd. Toen ik aangaf dat levering gegarandeerd moet worden, werd mij duidelijk gemaakt dat dit mijn probleem is. Vervolgens klantendienst gebeld (na een half uur wachten) die als enige oplossing wou geven: wilt u misschien morgen levering ontvangen. Nadat ik aangaf dat dit probleem dan weer zou gebeuren, en dat levering vandaag was beloofd, kreeg ik geen andere oplossing te horen. Dus, de enige mogelijkheid was morgen (niet) geleverd te krijgen. Vervolgens dus maar mijn geld terug gevraagd.

De klantenservices kon en wilde op geen enkele manier helpen, wou mij niet doorverbinden bij iemand die het probleem wel kon oplossen en gaf geen verdere suggesties. Hierdoor ben ik gedwongen om mijn geld terug te vragen (waar ik nog op wacht, ten tijde van schrijven).

Scorekaart voor Coolblue.nl