Algemeenallekabels.nl was altijd bij go-to-store voor kabels. Maar de laatste tijd worden mijn ervaringen minder. In vergelijk met andere webshops begint de website gedateerd te raken en zijn de product beschrijvingen steeds vaker onduidelijker en is niet altijd even helder wat je precies bezorgd gaat krijgen (en wanneer je het bezorgd gaat krijgen…)
VerzendingDe verzending is op dit voor mij het grootste punt van irritatie bij deze zaak. Nou is het natuurlijk helemaal niet erg als je niet in staat bent om de volgende te leveren, maar zet dan niet overal op je website de claim “voor 22u besteld, morgen in huis”.
Dit is ook lange tijd het geval geweest. (Erg prettig als je de avond voor de start van een project tot de conclusie komt dat je nog iets mist.) Echter de laatste tijd lijkt men maling te hebben aan de eigen claim.
Afgelopen zondag een bestelling gedaan, alle producten op voorraad en zouden volgens het bestelformulier maandag geleverd kunnen worden. Helaas werden de producten pas op maandag verzonden en pas dinsdag om 20:30 bezorgd.
Afgelopen donderdag wederom een bestelling gedaan: ook dit keer weer producten uitgezocht die de volgende dag in huis zouden moeten zijn. (Perfect want ik wilde de kabels in het weekend gebruiken) Omdat ik niet thuis zou zijn op het vaste moment dat PostNL en DHL langs komen, heb ik er voor gekozen de bestelling in een PostNL pakketkluis op de route naar huis te laten bezorgen.
Helaas heeft allekabels.nl dit ook niet waar kunnen maken en is het pakket vandaag pas verzonden en komt het maandag aan in een pakketkluis waar ik dus ook weer apart naar moet afreizen.
Het zijn natuurlijk geen wereldproblemen en als het langer duurt om iets te verzenden is dat helemaal niet erg, maar wek dan geen valse verwachtingen op de website.