BCC

Slecht geholpen door klantenservice. Wel vriendelijke mensen, maar geen goede oplossing geboden. Volgende keer geen BCC meer.

Eerste vaatwasmachine werd keurig op tijd geleverd, de tweede is nooit verschenen.

Mail richting BCC zelf,

Voor het eerst eens wat bij BCC besteld na altijd een trouwe klant te zijn geweest bij Coolblue. Jullie inbouwkosten waren echter 50 euro goedkoper dan bij Coolblue dus zodoende bij BCC besteld. Dit is echter de grootste fout geweest die we ooit hebben kunnen maken. Het apparaat werd kapot geleverd en de installateur stond aan het eind van het installatieproces lachend met een plastic ring in zijn hand en zei: ja geen idee wat ik hiermee moet. Dit bleek later de afdekring van de bodemplaat te zijn geweest waardoor het apparaat bij het voorspoelen direct vol met water liep en het apparaat onbruikbaar was geworden. Na afloop zagen wij ook dat ons keukenblad beschadigd was (na 15 jaar zeer zuinig mee omgegaan te zijn geweest).

Een aantal dagen later kwamen er twee monteurs om te kijken wat er mis was. Zij konden in eerste instantie het probleem niet direct vinden, maar nadat ik had aangeven dat hun collega met een losse ring in hun hand stond wisten ze direct wat er mis was gegaan. Zij constateerden dat het apparaat kapot was en omgeruild moest worden. Daarnaast constateerden zij een montagefout die wij als leken niet eens hadden gezien, maar wel van invloed zijn op de functionaliteit van het apparaat. De klep was namelijk deur op deur geïnstalleerd en niet als sleepdeur. Conclusie wij zouden een nieuw apparaat krijgen.
Vandaag 19 augustus ging de soap verder. Er stonden netjes op tijd twee mannen voor onze deur om het defecte apparaat mee te nemen en de nieuwe te installeren. Alleen hadden ze geen nieuw apparaat bij zich. De vraag is dan: wat komen jullie hier wel doen??? Ze gaven aan dat ze hoopten dat het apparaat al voorgeleverd was. Na bellen met kantoor stond er opeens: Vervallen in het systeem. Zowel jullie medewerkers als wij wisten van niets. Conclusie: na 2 weken nog steeds geen apparaat.
Wij hebben zodoende meteen met de klantenservice gebeld en na wederom lang in de wacht te hebben gestaan gaf jullie medewerker aan dat ze vergeten waren het apparaat in te laden. Heel vervelend en het zijn allemaal menselijke fouten dat begrijpen wij goed. Wat wij echter erg jammer vinden is dat er na zo'n proces vol met fouten niet alles in het werk gesteld wordt om mensen die al 2 weken lang op hun product wachten en daarvoor 3x apart zijn thuisgebleven (ja wij werken ook gewoon) niet met urgentie worden geholpen maar gewoon doodleuk te horen krijgen dat de eerstvolgende levering dan een week later is. Waardoor wij 3 weken lang op een werkend apparaat moeten wachten. Dat vind ik geen service.
Uit principe heb ik de bestelling geannuleerd heb ik direct een nieuwe apparaat bij Coolblue besteld.

Scorekaart voor BCC