AlgemeenIk had 2 set Harman/Kardon speakers besteld, waren op voorraad media markt en BCC waren de enige maar dat is tegenwoordig 1 toko. Ik besteld het zou de volgende dag geleverd worden Dynalogic. Nou ik wist al meteen dit gaat ik niet de volgende dag krijgen. Dynalogic staat namelijk bekend als een van de slechste koerier bedrijven die je maar kan verzinnen Coolblue is er niet voor niets mee gestopt. Mijn gevoel wert werkelijkheid ik kreeg de melding dat het pakket niet oprijd geleverd was bij Dynalogic. Ik weer een nieuwe afspraak gemaakt dinsdags meteen de dag er op media markt heeft wederom het pakket niet overgedragen week later zelfde gezeik. Ik heb het maar geannuleerd uiteindelijk Media Markt online is werkelijk het slechte wat je maar kan verzinnen. Ik ben zelf ook webshop eigenaar en weet dat dingen niet goed kunnen gaan maar zo met je klanten omgaan als ik al deze reviews zie dat het nog bestaat wondert mij.
VerzendingWert na een week nog niet geleverd terwijl het voor 23:59 besteld is volgende dag in huis. Niet dus.
Klantenserviceniet luisteren, uiteindelijk maar de order geannuleerd want een week verder was er geen verandering. Je moet zelf constant achter ze aan lopen.