AlgemeenVia de mail sochtends contact gehad over de koop van een oled tv, netjes te woord gestaan en de communicatie verliep ook snel.
Na kort email contact een prijs overeengekomen, betaal linkje via de mail binnen gekregen en meteen betaald in de hoop dat ik savonds gebeld zou worden door het koeriers bedrijf Thijse en de volgende dag mijn tv zou hebben maar dat verliep net even wat anders, zie hieronder.
Het pakket zou door Thijse koeriers geleverd worden en ik zou gebeld worden voor een afleverafspraak. Dat verliep net even wat anders, ik werd maar niet gebeld, misschien hebben ze het wel heel druk.
Heb uiteindelijk 3 dagen later telefonisch contact opgenomen met Kamera Express, die adviseerden mij om nog 1 dag te wachten in de hoop dat ik die zelfde avond nog gebeld zou worden voor een afleverafspraak. Mocht dat niet gebeuren dan kon ik Thijse ook zelf opbellen. Die zelfde avond nog steeds geen belletje gehad.
Ik heb uiteindelijk besloten om Thijse zelf maar op te bellen de volgende dag en toen was de afleverafspraak zo geregeld en had ik mijn tv binnen 2 dagen in huis. Uiteindelijk heeft het 6/7 dagen geduurd van bestelling tot aflevering.
Hier zou nog iets aan verbeterd kunnen worden qua communicatie tussen beide partijen.
De levering was meer dan prima, beleefde man kwam de tv netjes binnen zetten en het pakket zag er meer dan prima uit.
Heb een keer telefonisch contact gehad met de klantenservice, ik werd netjes te woord gestaan er werd ook snel opgepakt. hoefde niet lang te wachten. geboden oplossing was op dat moment prima.