Coolblue.nl

Meestal hele goede ervaringen maar nu de laatste keer iets besteld wat door een sorteerfout niet goed was verstuurd. Ik kon kiezen tussen 1. geld terug of 2. een ander product (vanwege beperkte voorraad). Ik koos optie 1. Vervolgens krijg ik het bericht dat het geld wordt teruggestort zodra ze het product weer in het magazijn terug hebben ontvangen. Gemaild dat ik het daar niet mee eens was, dat ik het product niet eens had ontvangen, maar ik mocht gewoon wachten. Vind ik niet klantvriendelijk en bovendien erg verwarrende info. Ik heb het product door hun eigen sorteerfout niet eens kunnen ontvangen..

Door beperkte voorraad i.c.m. sorteerfout kan ik het product niet meer krijgen. Kan gebeuren maar de verdere afhandeling stoort me.

Geld wordt niet onmiddellijk teruggestort, maar pas (aldus coolblue) als het product terug is ontvangen. Onbegrijpelijke info als ze eerst aangeven dat verzending zoek is door hun eigen sorteerfout. Ik moet nu maar afwachten of en wanneer ik mn geld terugkrijg.

update (9 Augustus 2022): gisteren inmiddels toch mijn geld terug ontvangen. Overigens zonder verdere notificatie van Coolblue. Dat was een week na aankoop, terwijl ze toch al een dag na aankoop zelf zagen dat ze de sorteerfout hadden gemaakt, en ik had aangegeven dat ik ervoor koos mijn geld terug te ontvangen. Goed, het is uiteindelijk dus goed gekomen, maar dit was niet de service en afhandeling die ik van Coolblue gewend was. Dus geen glimlach deze keer...

Scorekaart voor Coolblue.nl