ALTERNATE.nl

Was op zoek naar de beste deal voor een nieuwe CPU en kwam bij Alternate uit, mede omdat ik daar het product dezelfde dag nog in huis kon hebben. Bestelproces is uiterst soepel doorlopen.

Qua logistiek was het handig om het product de dag van bestelling nog in huis te hebben. Daarvoor gekozen en betaald. Hoewel de bestelling ruim voor 10 uur ‘s ochtends is geplaatst, zag ik tot mijn verbazing een DHL-track & trace voor de werkdag erna binnenkomen. Zelf contact met Alternate opgenomen; ze hadden het pakketje niet meegegeven met de koerier. Dit gebeurde ook met een andere bestelling, dus er is helaas geen sprake van een eenmalige misser. Uiteindelijk is het pakket wel ik goede staat aangekomen, maar later dan waarvoor ik betaalde.

Het contact met de klantenservice had betrekking op het latere leveren dan waarvoor ik extra had betaald. Vriendelijk te woord gestaan, maar het handelingsperspectief van de klantenservicemedewerker was beperkt. Mij kon alleen de belofte worden gedaan dat ik het extra betaalde geld voor de spoed levering gecrediteerd zou krijgen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl