AlgemeenIk had een smartphone besteld, en dit zou je de volgende dag kunnen ophalen in de winkel als je voor 23:59 zou bestellen. Nou... ik heb het product besteld, direct moeten betalen maar toen ik naar de winkel ging... was er geen product.. omdat de koerier niet "kon" komen wegens carnaval....
Maar toen ik achter de winkel liep reden er alleen maar autos... Terwijl daar juist altijd leveringen worden gedaan bij een winkel.... Eenmaal gesproken met de mensen van de klantenservice, krijg ik eigenlijk gewoon een dikke middel vinger van belsimpel.
Ik vind 1 ster echt teveel voor dit winkel. Als je iets beloofd, moet je het ook waarmaken. Als je het niet kan beloven, zet er dan een sterretje naast je "voor 23:59 besteld, morgen in huis" met elders een uitleg dat dit niet garandeerd kan worden. Als je ze belt doen ze net alsof hun neus bloed en ze hebben dit nog nooit meegemaakt..... Ja tuurlijk, en trump is zeker mijn vader??
Smartphone is een cadeau, vandaar dat ik zo pissed bent. Betalen gaat binnen 30 seconden, maar geld terug krijgen gaat 2 weken duren en een product krijgen ga je ook niet krijgen. Ik denk niet dat ik de 465 euro ooit nog terug ga zien.
De koerier dienst wou niet bezorgen omdat er carnaval was, maar er kon gewoon geleverd worden want er reden alleen maar autos daar.
KlantenserviceLezen uit een standaard boek en kunnen niet eens als mensen denken. Ik zit op allerlei manieren oplossingen te bedenken voor ze zodat ik alsog het product kan krijgen.
Zoals ophalen bij de koerier, of dat het bij een ander winkel word bezorgd. Maar ze willen van niets weten, ze kunnen niets en ze willen niets.
Waarom een klantenservice als ze toch niets kunnen? Product kennis hebben ze niet eens, ze moeten alles via de site bekijken, mensen helpen kunnen ze ook niet, en verkopen al helemaal niet.
Je kan net zo goed een stel bavianen neerzetten daar bij belsimpel. De effect is hetzelfde. Je leest het al. voor mij nooit meer belsimpel. Ik word echt simpel van al dat gebel naar ze.