Max ICT B.V.

Beste pboelhouwer,

Bedankt voor het schrijven over je shopervaring met Max ICT via bol.com!

Uit je review maak ik op dat je helaas op een foutieve koppeling bent gestuit tussen Max ICT en bol.com, waarbij verkeerde informatie bij ons assortiment is getoond op bol.com.

We zien in je bestelling inderdaad terug dat het bestelde product op bol.com een camera betrof (die zoals aangegeven al ruim een jaar lang niet meer wordt geleverd), terwijl het product in je bestelling bij ons een plafond mounting kit betrof voor die camera.

Onze excuses dat je hierdoor producten hebt ontvangen die niet overeenkwamen met je bestelling op bol.com en dat wij het probleem niet naar tevredenheid konden oplossen met een levering van de gewenste camera’s.
We hebben je een kosteloze retourzending aangeboden, welke we inmiddels van je hebben mogen ontvangen en je hebt je aankoopbedrag retour mogen ontvangen.

Mochten we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we dit uiteraard graag van je!

Jeroen – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops