AlgemeenGoede prijzen, betaling verliep soepel. Altijd handig om snel te kunnen betalen via IDeal, ook goede prijzen.
VerzendingGeen problemen met de verzending gelukkig, verliep vlot. PostNL is gelukkig altijd betrouwbaar.
KlantenserviceMan man man wat een ellende als je een product terug moet sturen. PSU van CoolerMaster gekocht via Megekko, ging al kapot binnen een jaar, terugsturen dus. Kreeg daarna een "verbeterde" versie van terug die... binnen 5 maanden al kapot was. Weer terugsturen, nu al bijna 16 euro in verzendkosten. Wil graag mijn geld terug want ik heb geen vertrouwen meer in de kwaliteit van de PSU. Nope, twee jaar geleden voor de PSU betaald dus geld terugkrijgen niet meer mogelijk, maar hier heb je dezelfde troep die binnen een korte tijd al twee keer kapot is gegaan. De volgende keer kon ik er dan krediet voor terugkrijgen. Heeft me bijna 16 euro in verzendkosten gekost en pas toen ik er naar vroeg werd ik geïnformeerd dat ze die daadwerkelijk ook terug konden betalen (met een factuur/bon).