AlgemeenBestellingen gaan allemaal prima, snel geleverd, klantenservice laat helaas na ondanks schriftelijke toezeggingen tot een oplossing.
VerzendingGeen op- of aanmerkingen. Bestellingen zijn altijd binnen 24 in de winkel op te halen mits voorradig. Verzending gaat ook altijd goed en snel.
KlantenserviceIn mei dit jaar een Samsung monitor gekocht. Betreffende monitor had het bekende Samsung probleem met verticale strepen.
Na het proberen op te lossen heb ik de monitor na +- 1,5Week teruggebracht.
Helaas ontbrak de doos - het ding was enorm en oud papier kwam ondertussen - dus daar had ik niet bij nagedacht.
Azerty vond dat het ontbreken van de doos goed was voor een waardevermindering van 65% (op een nieuwprijs van ~650,- euro).
Na wat onderhandelen heb ik dit omlaag weten te krijgen naar 35% - niet dat ik het daar zo mee eens ben, maar 't was al een stuk beter.
Na meerdere keren navraag heb ik ondertussen nog steeds mijn geld niet retour - ondanks schriftelijke toezegging. Beetje jammer gezien ik wel zo'n 3500 euro bij Azerty heb uitgegeven dit jaar.
Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Fijn om te horen dat de bestelling zo goed als naar wens is verwerkt.
Om het conflict van het scherm inzichtelijk te krijgen en te kijken waar onze service nog verbeterd kan worden zou ik je willen verzoeken een mail te sturen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan ik dit intern oppakken voor je.
Michiel
Azerty Klantenservice