Megekko

Product op voorraad op de website, duidelijk aangegeven wanneer de verwachte leverdatum is. Prijs is goed weergegeven. Website zelf is overzichtelijk om te gebruiken.

Product had geen extra doos eromheen om kosten te besparen waarschijnlijk, gelukkig product vanuit leverancier al goed verpakt. Wel jammer dat er van alles op de doos vervolgens geplakt is.
Product is volledig zichtbaar en iemand kan denken van 'he, dat wou ik ook graag hebben'.

Bezorging laat ten wensen over, maar dat ligt meer aan PostNL, geen voorstander van deze in huurders van mensen die nauwelijks tot niet Nederlands spreken welke niet de regels kennen om pas bij bezorging te tekenen en overhandigen.
Bezorger tekende half uur voor bezorging (dus met notificatie al gezien, niks bezorgd, dus mogelijk al gedachten dat gestolen was). Bij bezorging belt bezorger aan en loopt gewoon weg. Dus duur pakketje gewoon buiten, zonder bescherming.

Ik zou graag zien dat er meer type bezorgers worden aangeboden zodat er keus is uit andere meer betrouwbaardere bezorgers.

Scorekaart voor Megekko