MediaMarkt

Na deze aanbieding gevonden te hebben via de Tweeters Pricewatch, bleek er een voorraad verschil van 4 laptops te zijn in Media markt Hoorn.

Aanbieding niet aan aanwezig voor 30 minuten ophalen, service balie afwijzend als er geen qr code beschikbaar is naar minstens 2 uur, wel betaald en geen alternatief geboden, doe het niet als er geen voorraad beschikbaar is voor online bestellingen maar wel in een filiaal. De belofte van na 30 minuten ophalen geeft geen response als na 2 uur er geen voorraad blijkt te zijn. Helaas voor niets na Hoorn van Almere te zijn gerede. Geen alternatief aangeboden door het personeel. 30 minuten bestellen, doe het niet! Vooral als er niks beschikbaar is voor online bestellen. Voor niks gereden vanuit Almere!

Geen alternatief geboden wat qua specs kan worden vergeleken. doe geen 30 minuten bestelling als er geen voorraad beschikbaar is online. Voorraad beheer is bar slecht! Na van Almere naar Hoorn gereden te zijn en 2 uur later te zijn heb ik nog steeds geen QR code ontvangen nog een annulering, na afgewimpeld te zijn door de service balie wegens personeel te kort (wat een excuses) en zonder alternatief. Doe het niet!, Media Markt heeft haar voorraad niet op order en bied na lang wachten geen alternatief

Ik vraag mij af hoe snel ik de betaling terug mag ontvangen. Een update volgt.

Scorekaart voor MediaMarkt