MediaMarkt

Bestelproces is op zich goed, heldere website, makkelijk bestellen en betalen. Krijg ook netjes mailtjes met bevestiging, verzendbevestiging en factuur.

Op de website staat: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Het pakje was pas 2 dagen later binnen. Mediamarkt houdt zich dus niet aan haar eigen belofte.

Ik had siliconenvet besteld voor mijn espressomachine. Op de foto stonden duidelijk 2 tubes weergegeven. Ik ontving er echter slechts 1. Gereclameerd bij de klantenservice. Antwoord: Jammer joh, bij de specificaties staat 1, dus leveren we maar 1 tube. Ik heb de Consuwijzer en ACM gevraagd en zij geven mij gelijk.

"Als u iets koopt, moet de verkoper u goede informatie geven over het product. Hebt u verkeerde of te weinig informatie ontvangen? En had u het product niet gekocht als u wel de juiste informatie had gehad? Dan kan er sprake zijn van misleiding. In dat geval mag u de koopovereenkomst beëindigen. U moet het product dan teruggeven en u krijgt uw geld terug."

Als ik had geweten dat er maar 1 tube geleverd zou worden, had ik het nooit gekocht. Mediamarkt moet dus leveren wat er op de foto staat, dus 2 tubes, of mijn geld teruggeven. Mediamarkt hiermee geconfronteerd, ze gegeven gewoon niet thuis. Wil je een klacht indienen, dan kom je weer bij dezelfde afdeling terecht. Op een gegeven moment reageren ze zelfs gewoon niet meer op je mailtjes. Schandalig.

Scorekaart voor MediaMarkt