AlgemeenSlechtste webwinkel van Nederland waar ook geen verandering in komt. Leverindicatie klopt nooit en ze blijven beloven de volgende dag te leveren maar dat gebeurd nooit. De klantenservice kan je realistisch gezien eigenlijk alleen telefonisch bereiken maar de kwaliteit van het personeel is erg slecht. Als ik dan al mijn persoonsgegevens verwijderd wil hebben dan kan men gebruik maken van een formulier maar daar reageert Mediamarkt dus nooit op en ook na 2 maanden kan ik nog steeds inloggen en zie ik overal persoonsgegevens in het account staan. Het recht op vergetelheid wordt dus nooit gehonoreerd bij mediamarkt en is daarmee in overtreding van de wet AVG. Sterker nog, sindsdien ontvang ik een nieuwsbrief waar ik mij nooit voor heb aangemeld! Ik raad iedereen met dezelfde problemen beklag te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
De website zit overigens ook vol met tracking elementen. Weet dus waar je aan begint voordat je mediamarkt jouw persoonsgegevens overhandigt door een account aan te maken, want je komt nooit meer van ze af.
Ze leveren altijd te laat. Waardeloze beloftes op de webwinkel dat ze de volgende dag leveren (wat dus nooit het geval is in de praktijk).
KlantenserviceSlecht personeel. Zoals hierboven vermeld leeft mediamarkt de wet niet aan. Dit kan iedereen individueel melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.