AlgemeenDoe jezelf een plezier en doe het niet. Koop niet bij Max ICT. Ga niet voor het prijslokkertje. Geloof me nou maar, ik ben er drie keer ingetrapt (ezel die ik ben). De levertijd is altijd langer dan aangegeven ("binnen 24 uur" is een leugen, dat is eerder twee weken of langer). De afhandeling van een verkeerd geleverd product loopt stroef. Beschadigingen tijdens bezorging worden behandeld alsof de koper het zelf gedaan heeft. Echt dramatisch. Doe Het Niet.
Goedemiddag Lekorque,
Bedankt voor het schrijven van deze review.
Vervelend om te lezen dat je ervaring met Max ICT is tegengevallen. Op onze website geven we aan dat producten die bij ons op voorraad liggen binnen 24 uur te leveren zijn. Producten die we niet zelf op voorraad hebben kunnen wel een langere levertijd hebben. We streven ernaar dit ook duidelijk te vermelden bij elk product. In jouw geval lijkt dit niet gelukt te zijn, onze excuses hiervoor.
Verder ontvangen we graag meer feedback van je over de afhandeling van het product dat verkeerd geleverd is. We hebben klantenservice hoog in het vaandel staan en willen graag kijken hoe we jou tegemoet kunnen komen na je teleurstellende ervaring.
Ik nodig je graag uit een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met vermelding van het ordernummer en/of winkelwagennummer. Dan kijken we samen naar een manier om je ervaring te verbeteren.
Ik wens je een fijne dag toe.
Rogier - Webcare Max ICT