AlgemeenIk had een kaart van 550 euro gekocht van deze scammers. Mijn kaart ging bijna onmiddelijk stuk met een verkeerd functioneerde RGB logo. Nu na de 3rde keer dat ik mijn kaart opgestuurd had, wordt er gezegd dat ik thermal pads er zelf op heb gedaan voor 0 reden ookal was er geen enkel probleem met de temperatuur of iets en dat ik daarom geen garantie meer heb, die nog liep tot augustus 2024. Ik heb de kaart zelf nooit opengemaakt of aangeraakt en ik wordt gewoon gelabeled als iemand die liegt terwijl ik dit nooit zou doen en zelf ook snap dat je zelf de kaart niet open moet maken. Ik raad hun zeker niet aan en zal zelf nog kijken wat er te doen is aan dit soort oplichters en hoop dat minder mensen hierna zullen vallen voor de oplichting van megekko. Nep bedrijf met slechte service en mensen die geen idee hebben wat ze uberhaupt doen bij het bedrijf.
KlantenserviceEr wordt tegen mij gezegd "We gaan niet meer op je reageren". Ze geven mij niet het RMA nummer dat kwam vanaf de fabrikant en waren niet bekend hoe hun eigen producten werken