Art & Craft Nederland

TV besteld die op voorraad was, en ook nog 100 euro voordeliger dan bij andere webshops.

Nadat ik besteld had zag ik een tijd lang mijn bestelling niet op de website terug en dacht ik, even de reviews lezen op tweakers... en dan denk je, heb ik nu wel de juiste keuze gemaakt?

Ik was dus aanvankelijk een beetje huiverig na de reviews te lezen hier, maar ik heb een goede ervaring gelukkig. Normaal ben ik niet echt van reviews schrijven, en is het makkelijk om eerder een negatieve ervaring te delen dan een positieve, maar ik denk dat als een product op voorraad is, en je hebt een aardige chauffeur als bezorger, dat het dus ook goed kan gaan. Nu wel hopen dat alles blijft werken minimaal totdat de garantieperiode op het product verloopt :)

Ook hier, verzending met DynaLogic, waarbij normaal alle alarmbellen zouden gaan rinkelen. Dit keer een aardige chauffeur, die zonder morren de oude TV meenam. Ook was de bezorger netjes op tijd en zette de nieuwe doos binnen.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland