Max ICT B.V.

Bestelling zelf ging prima, er stond netjes aangegeven dat het product een langere levertijd had omdat het alleen bij de leverancier op voorraad was.

Prima, de levering werd inderdaad binnen de aangegeven periode gedaan.

Hier begint mijn probleem, nadat ik het pakketje had aangenomen (en de bezorger al gevlogen was, die hebben begrijpelijk haast), bleek er wat schade op de doos te zitten, hersteld met hersteltape van de vervoerende partij.

Toen viel me ook pas op dat de doos erg licht was en na het openen bleek daar het product dus ook niet in te zitten. Tot zover kan ik MaxICT niks kwalijk nemen, ik ga ervanuit dat het probleem hier bij de vervoerder voorgekomen is.

Ik heb toen meteen gebeld naar MaxICT om melding te maken dat het product niet meegekomen is met de levering. Dit was op vrijdagochtend 10 Juni. Toen werd er snel actie ondernomen, er is een RMA request aangemaakt waar ik vervolgens op gereageerd heb om de foto's van de doos te sturen.
Er werd toen nog beloofd dat ze gingen proberen het nog voor dat weekend te regelen, dat is het laatste wat op initiatief van MaxICT heb gehoord.

Omdat ik wist dat de levertijd wat aan de lange kant was liet ik het maar even voor wat het was, maar op 27 Juni (ruim 2 weken later) besloot ik toch maar te vragen om een update.
Op dit verzoek werd nog (snel) gereageerd, er werd mij verteld dat er een status verzoek naar de vervoerder is gestuurd en dat ze mij informeren zodra ze hier antwoord op hebben.

Op 6 Juli heb ik nog steeds niks gehoord, ik besluit nog een mailtje te sturen (altijd met vriendelijk toon overigens).
Deze mail blijft onbeantwoord, gisteren heb ik een mail gestuurd met de vraag of ik de bestelling kan annuleren, deze is tot op heden onbeantwoord.
Ik kan de muis inmiddels in een andere webshop bestellen voor nagenoeg hetzelfde bedrag en deze week nog ontvangen.

MaxICT had al een slechte naam binnen onze vriendengroep, en het wordt er niet beter op, ook andere verhalen die ik in de reviews lees herken ik helaas.

Goedemiddag Randy-Bo_bandy,

Allereerst bedankt voor het achterlaten van je uitgebreide review.

Je maakt duidelijk in je review dat je een leeg pakketje overhandigd hebt gekregen vanuit de vervoerder, iets wat we erg vervelend vinden en wat we graag voor je willen oplossen.

Na je contact met onze klantenservice gingen we direct voor je aan de slag maar heb je daarna geen update meer mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we onze excuses aanbieden. Graag wil ik met je kijken naar deze case en zien of we dit alsnog snel en correct voor je kunnen oplossen. Zou je mij een mailtje kunnen sturen op webcare@maxict.nl? Dan ga ik direct voor je aan de slag!

Ik wens je nog een fijne dag toe.

Rogier - Webcare Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops