MediaMarkt

Laptop besteld op de site en gekozen voor afhalen.
Bij het afhalen ging er iets mis, mijn afhaalnummer kwam maar niet op het scherm.

Aftersales/klantenservice is een drama.

Product zou geleverd worden 1 jaar office volgens de site.
Eenmaal de laptop opgestart blijkt dit maar 1 maand te zijn. Achteraf gezien staat dit ook op de doos zo vermeld. (De doos/het product) krijg je pas NA de betaling bij het afhalen, je mag er vanuit gaan dat een bedrijf als MediaMarkt juiste informatie op hun site plaatst.

Na mijn melding via de site is de melding doorgezet naar de winkel. Info op de site nog steeds niet aangepast helaas. In mijn melding heb ik screenshots toegevoegd van de onjuiste verstrekte informatie. Ik kreeg een reactie terug hoe ik office moet activeren met de proefversie van 1 jaar. De winkel in Utrecht heeft dus niet naar mijn opmerking gekeken, laat staan de screenshots bekeken waaruit blijkt dat er onjuiste info is verstrekt.

Klantenservice leest de opmerking niet accuraat en onderneemt geen actie om de informatie op de site aan te passen. Met een standaard mailtje willen ze er vanaf komen.

Heb gisteren nogmaals de screenshots gestuurd met opnieuw alle info, helaas nog geen reactie of oplossing. Indien de info op de site is aangepast en er een passende oplossing is gevonden zal ik de review aanpassen.

Update:

Na wat heen en weer ge-email (volgens mij lezen die klantenservice medewerkers je mail niet goed, zoveel tekst die er niet toe doet en vragen die al beantwoord zijn) komt er een Office code (per post?) mijn kant op zodat je alsnog 1 jaar Office kunt gebruiken ipv 1 maand. Waarom er nog steeds 1 jaar op de site staat is mij een raadsel. Zowel de locatie Utrecht als het hoofdkantoor is op de hoogte van deze onjuiste info maar ze passen het niet aan. Nu vermijd ik MediaMarkt regelmatig voor de wat grotere en duurdere aankopen, en ik weet nu weer waarom.

Scorekaart voor MediaMarkt