Algemeen23 juni een moederbord besteld. Gigabyte aorus z690 elite ddr4. Kreeg hem uiteindelijk de 26 ste binnen maar dat was door post no en was verder geen probleem.
Ik zag dat het moederbord niet gesealed was. Nouja dat kan niet alle fabrikanten sealen hun doos met een plakbandje. Maar bij openen was het al vrij duidelijk dat de doos al eens uitgepakt was. Uiteindelijk helemaal bevestigd toen ik gebruikte koelpasta vond op het moederbord. Ontzettend jammer natuurlijk want je betaald voor een nieuw product. Nouja weet je wat ik test hem wel en misschien kunnen ze me er wat korting op geven. Maar na testen bleek dat 2 ram slots defect waren.
Contact met ze opgenomen aangegeven dat ik deze terug zou sturen en dat ik zelf een nieuwe bestel. Dit duidelijk gecommuniceerd en ook antwoord gekregen dat ze met het geld zou terug krijgen. En ik kreeg gisteren ook een mail met de credit factuur. En wat blijkt. Krijg ik vandaag een nieuw moederbord binnen.
Terwijl ik in mail duidelijk heb gemaakt en ook bevestiging gekregen heb dat ik mn geld terug wou aangezien ik al een vervangend moederbord had besteld bij ze. Zelfs op het retourbriefje vermeld want daar heb je namelijk zon vakje voor wat je kan aankruisen.
Maar blijkbaar liggen ze daar te slapen.
ten eerste een defect moederbord sturen. En dan deze flater. Echt heel dom.
Langzaam. Letten niet op. Ik heb letterlijk al het mail verkeer met dezelfde persoon gehad. Nogmaals die mij bevestigde dat ze een interne notitie had gemaakt dat ik mn geld terug wou en niet een vervangend product.