Megekko

Er staat vrij weinig in de beschrijvingen van de producten, dit kan soms tot verwarring leiden vooral als het gaat om elektronica. Verder voldoet de site.

Levering was op tijd, producten waren zoals ik had verwacht.

Ik heb een zeer grote bestelling gedaan bij Megekko, van ongeveer 1600 euro. De dag hierna was een van de duurdere onderdelen ineens in de uitverkoop. Ik heb contact opgenomen met Megekko, in de hoop dat ze de korting naar mij konden overmaken. Dit geld had ik ook terug kunnen krijgen als ik mijn herroepingsrecht had gebruikt, maar omdat ik Megekko vertrouwde en het de milieubewuste keuze leek, deed ik het op deze manier. Helaas is Megekko meer uit op je geld dan op je langdurige steun of het milieu. In plaats van het samen met mij op te lossen, hopen ze dat ik het de moeite niet waard vind om het product terug te sturen. Erg jammer. Email contact was wel gewoon cordiaal en snel. Bellen kan helaas niet, wat wel voor frustratie zorgt.

Scorekaart voor Megekko