Informatique

Geleverde producten zijn reeds geopend en verpakkingen beschadigd.
Geen mogelijkheid om te kiezen voor een PostNL of DHL afleverpunt.
Voor verzending alleen keuze uit "zelf afhalen" en "PostNL of DHL". Je hebt echter geen keuze voor PostNL of DHL. Dat bepalen ze zelf. Met DHL heb ik slechte ervaringen en wil ik niet meer thuis laten afleveren want als je niet thuis bent zetten ze het gewoon buiten voor je voordeur! En dus kwam het toch met DHL.... Gelukkig was ik dit keer zelf thuis.

Betreft bestelling Microsoft Wireless Mouse 4000 en TP-Link Bluetooth 5.0 Nano USB Adapter.
Geleverde producten waren reeds eerder geopend en opnieuw dichtgeplakt met duidelijk zichtbare plekken/deuken in verpakking van eerder openen. Bovendien was de verpakking van de BT adapter flink beschadigd.
Bij bellen met klantenservice bleek Informatique gewoon op de hoogte dat beide geleverde artikelen niet nieuw zijn! Met vervolgens een slappe ongeloofwaardige smoes: "oh, er is zeker iets mis gegaan".
Nee hoor, Informatique kon gelijk in de computer zien dat de producten niet nieuw zijn. BS dus!

Bewust klanten reeds geopende en beschadigde verpakkingen als nieuw product proberen te verkopen is ronduit waardeloos. Informatique kon gelijk in de computer zien dat het niet om nieuwe producten gaat, oftewel bewust en niet per ongeluk. Ze zijn daarmee gelijk mijn vertrouwen kwijt.

Ik heb voorgesteld om *direct* #nieuwe# artikelen te sturen maar dat was volgens de klantenservice geen optie. Als je goede service wilt bieden en je eigen fouten wilt herstellen is dat wel degelijk een optie, maar is blijkblaar niet het niveau van service dat Informatique haar klanten wil bieden.

Ik kon (achteraf) eventueel een korting krijgen (maar daar werd vervolgens wel vaag over gedaan). Aan korting achteraf heb ik geen behoefte en aan belazerd worden al helemaal niet. Ik heb betaald voor nieuwe producten en die verwacht ik dan ook te krijgen. In plaats daarvan heb ik onnodig extra werk en gedoe en heb ik nog steeds mijn spullen niet en bereidheid dit naar teveredenheid op te lossen was er ook niet. Dus artikelen gaan retour en zal ze nu elders bestellen.

Geen mogelijkheid om een retourzending via de website aan te melden. Je moet daarvoor met de klantenservice bellen, maar behalve op vrijdagen kan dat slechts tot 18:00u.

Mijn ervaringen komen geenszins overeen met de hoge review score van Informatique hier op Tweakers.
Voor mij geen bestellingen meer bij Informatique want ik kan er niet op vertrouwen en heb weinig klantenservice ervaren.

Scorekaart voor Informatique