Megekko

zoals altijd weer snel (de volgende dag) geleverd en alles zat goed verpakt in de originele dozen..

ik heb 3 van deze besteld: NeoMounts FPMA-D550DVBLACK Ik had al 2 steunen maar die waren voor 3 monitors. Middels deze 3 steunen kan ik 6 monitors naast elkaar plaatsen. Voor de prijs vind ik het wel OK. Er zijn wel dingen die beter zouden kunnen maar ja dat is met veel van die monitor steunen zo. Het is lastig iets te vinden wat echt perfect is. Misschien voor een veel hogere prijs maar voor deze prijs is dit wel OK. Zeker stevig genoeg en werkt verder goed genoeg. Die monitor steunen die ik had kon ik wel ombouwen tot 1 steun met 6 monitors maar bij die zat er geen kanteling naar voren op. Die was wel echt oerdegelijk maar dan mist die weer kantel functionaliteit.

ik heb verder geen contact gehad met de klanten service maar na de bestelling ontvang ik altijd direct informatie en als het verzonden is ook. Dus dat is alles wat van belang is voor mij.

Scorekaart voor Megekko