Max ICT B.V.

Weer een zeer scherp aanbod gekocht bij Max. Het bestelproces was eenvoudig en overzichtelijk. De verzending duurde iets langer ivm afkomstig uit het buitenland. Vriendelijk en professioneel te woord gestaan door de helpdesk. Ze maakten ter plekke een Track en Trace link aan die eerder nog niet mogelijk was vanwege een derde partij.. Helemaal Top dus.

..Oh en alvast een fijn weekend gewenst ivm jullie 15 jarig Jubileum !

Goedemorgen Remag22,

Bedankt voor het schrijven van deze review!

Fijn om te horen dat mijn collega's van de klantenservice je goed hebben kunnen helpen en van een Track & Trace code hebben kunnen voorzien. Ik wens je heel veel plezier met je bestelling!

Rogier - Webcare ICT

PS, dankjewel, ons 15-jarig jubileumweekend was zeer geslaagd :)

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops