Megekko

Vanaf het moment dat ik ervoor gekozen had om zelf een systeem te bouwen was ik al vrij snel tot conclusie gekomen ik al mijn componenten, gecentraliseerd, wilde bestellen. Megekko bleek de site te zijn om dit te realiseren! Heb altijd goede ervaringen doordat hun aanbod overzichtelijk is, van alle markten thuis wanneer het computer componenten betreft en Altijd een snelle verzending van het gekochte product. Voor mij persoonlijk De Site / Leverancier wanneer mijn systeem iets nieuws behoeft!

Eigenlijk nog nooit een pakket ontvangen waarbij ik vraagtekens had. Altijd goed alles stevig verpakt in de O zo herkenbare verpakking... :)

De tot nu toe alle ontvangen componenten hebben er nimmer toe geleid dat ik contact moest opnemen met de klantenservice dus dat zegt ook al genoeg, in mijn belevenis, over hun logistiek, wijze van verzenden etc etc

Scorekaart voor Megekko