Belsimpel

Hoewel de aankoop redelijk verlopen is, is de service bij een defect niet om over naar huis te schrijven.

Na bestelling werd gewoon netjes geleverd waar om gevraagd werd. Weliswaar wat trager dan beloofd maar daar kon ik mee leven.

Mijn headset blijkt na een jaartje defect. Van het ene moment op het andere doet hij helemaal niets maar. Niet persé een probleem, via de website een reparatieverzoek gedaan en de headset terug gestuurd. Vervolgens een paar dagen later bericht dat hij door gestuurd is naar de fabrikant en dat ik op de hoogte gehouden zal worden.

Uiteraard wordt ik niet op de hoogte gehouden. Na 3 weken ben ik in de pen geklommen en was de reactie "We weten niets maar je kunt een waardebon krijgen van 60% van het aankoop bedrag".
Dat is niet hoe het werkt, Belsimpel. Garantie betekend dat jullie zonder overlast voor mij zorgen dat het product weer conform is. Dat kan óf door binnen redelijke termijn te repareren, óf door vervanging door een vergelijkbaar product (wat gewoon op voorraad is) óf ontbinding en terugbetaling van het volledige bedrag.

Toen ik hen daar op wees was het antwoord "Een voucher voor het volledige bedrag dan?", nee. Ook dat niet. De opties zijn duidelijk.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops