Paradigit

Dit was mijn eerste ervaring met het online Paradigit, in het verleden heb ik zo-nu-en-dan nog wel eens wat in hun winkels gekocht.
Ik had bij Paradigit een Noctua Chromax 120mm PWM ventilator gekocht, omdat de levertijd heel snel zou zijn.
De ventilator werd inderdaad op maandag al geleverd, nadat ik deze op zondag avond besteld had.
Na het inbouwen van de ventilator bleken er een breuk en een scheur in 2 van de verbindingen tussen het huis en de ventilator te zitten.
Dat had ik absoluut niet zelf veroorzaakt (ik maakte me hierover wel een beetje zorgen wat de reactie van Paradigit zou zijn wat dat betreft).
Ik heb daarom een mail gestuurd, met een foto, naar Paradigit.
Het duurde lang voordat hier een reactie op kwam (vandoor ook 4 sterren i.p.v. 5 bij klantenservice).
Daarom heb ik uit eigen beweging een rma proces gestart, naast de verstuurde e-mail.
Dit ging eigenlijk heel vlot qua het gehele proces van aanvraag, akkoord, onvangst en omruil van het artikel.
Een reactie op mijn e-mail kwam er alsnog wel, maar wel een week nadat ik de vervangende ventilator al binnen had.

Op zondagavond besteld was ook daadwerkelijk op maandag geleverd.
Erg snel en zoals beloofd dus!

Ook het wederom opsturen naar mij, (wat overigens kosteloos was i.v.m. "d.o.a.") n.a.v. de RMA, ging zeer vlot.

Een RMA afhandeling ging in mijn geval echt bliksemsnel, veel sneller dan ik verwacht had.
Retour sturen was kosteloos (omdat het om een "d.o.a." artikel ging).
Niets dan complimenten over deze gang van zaken.

Een verbeter puntje is wellicht proberen om de e-mails iets vlotter te verwerken.

Beste HugoBoss1985,

Onwijs bedankt voor de duidelijke review! Hier kunnen wij zeker wat mee!
Het klopt inderdaad dat de reactietijd helaas niet is geweest wat je zou mogen verwachten. Helaas hebben wij door ziekte niet alle e-mails even snel kunnen beantwoorden, hiervoor onze excuses.

Wel fijn om te horen vind ik de gang van zaken in het RMA proces, goed om te zien dat het gehele proces snel en vlot voor je is afgerond.

Wij zouden je in ieder geval alsnog heel succes willen wensen met de Fan! Mocht je in de toekomst ooit vragen hebben, laat het ons dan zeker weten!
We zullen dan onze uiterste best doen om sneller te reageren ;).

Via deze weg alvast een heel fijn en zonnig weekend gewenst!

Rob
Team Paradigit