AlgemeenHet zoeken van het product op basis van de gewenste specificaties verliep uitstekend. Ook het aanpassen van de specificaties verliep zodanig dat je als koper rap een keus kunt maken. Het vergelijken van de uiteindelijke top drie verliep ook goed met als resultaat dat ik nu een laptop heb, die weliswaar prijzig is maar volgens de prijsvergelijking op Tweakers en ook elders op dit moment de goedkoopste bij MeGekko. En wat belangrijk is: ik ben tevreden met de snelheid van leveren en de informatievoorziening in dit traject. Op je vragen krijg je snel een uitgebreid en passend antwoord. Chapeau!
VerzendingLevering conform afspraak, op de dag die op de site was aangegeven. De doos van de laptop was in een andere doos met opvulmiddel verpakt en is dank zij Post.nl prima op zijn plek gekomen
KlantenserviceEen vraag via de mail werd dezelfde dag uitgebreid en adequaat beantwoord. Vrij kritisch als ik ben, kon ik er geen speld tussen krijgen of aanvullende vragen bedenken. In gedachten heb ik de afzendster een schouderklopje gegeven en dat doe ik nu andermaal.