AlgemeenDe SSD die ik zocht was bij Megekko op dat moment één van de goedkoopste aanbieders en heb ivm eerdere ervaringen weer gekozen voor de 'Gekke Groene' leukespulletjesleverancier. Het product zou per direct leverbaar zijn en voor een bepaalde tijd besteld betekent morgen in huis.
VerzendingHet product was inderdaad dezelfde dag nog verzonden zo bleek uit de email waarmee je op de hoogte wordt gehouden over het bestelproces. En zoals beloofd was het product ook echt de volgende middag al in huis en kon ik aan de slag.
De SSD was verpakt in een verzenddoos met vulling tegen hotsen en klotsen tijdens vervoer. Erg netjes verzorgd met factuur er binnen in.
Een klein vraagje per email gesteld door een onduidelijkheid in mijn account maar daar is erg snel op gereageerd waarvoor mijn dank.
Het enige jammere is dat voor zo'n kleine vraag niet even snel een telefoontje gepleegd kan worden, helaas is alleen een email adres is beschikbaar voor vragen en klachten. Vandaar één sterretje in mindering gebracht in een nagenoeg vlekkeloos verlopen order.