AlgemeenVeel keuze in producten met snelle levertijd. Ik was op zoek naar een nieuwe Iphone. Voor een 11 gegaan, maar deze vond ik na een paar uur proberen toch te groot. Folies wel verwijderd, maar terugsturen was geen probleem. Binnen enkele dagen (met weekend er tussen) geld terug ontvangen op rekening.
Vervolgens een refurbished XS besteld, deze werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting. In combinatie met een nieuw abonnement zo'n 90 euro goedkoper dan vergelijkbare modellen/gradaties. Scherpe prijzen dus.
Erg snelle levertijden (Iphone), verzendbeloftes worden waargemaakt. Iphone om 23.15 besteld en volgende (avond) in huis. Producten worden netjes ingepakt en zijn goed te volgen met track en trace.
KlantenserviceKlantenservice is erg goed bereikbaar, tot 23.59. Dat is voor mij erg fijn omdat ik vaak pas later op de avond tijd heb om te bellen. Werd ook snel geholpen (minder dan 2 min wachten), maar dat kan ook aan tijdstip van bellen liggen (na 21.00). Ik weet niet hoe het tijdens kantooruren zit. Bij levering van Iphone XS ontbrak hoesje + screenprotector, terwijl dit wel op de website werd aangegeven. Na 1 belletje met de klantenservice was het in orde. De volgende dag in huis, niets voor hoeven betalen. Bij eerder contact met klantenservice (over retourneren Iphone 11) ook goed geholpen, werd meegedacht en er werden verschillende opties geboden.