ALTERNATE.nl

Door toedoen van DHL ging het fout met mijn bestelling maar Alternate leek niets te ondernemen zonder dat ik er telkens naar moest vragen.

EDIT: inmiddels mijn bestelling geretourneerd. Doordat Alternate een wazig antwoord gaf over de levertijd heb ik een nieuwe bestelling geplaatst bij AZERTY.

Mijn bestelling werd door DHL geleverd in 3 delen. De bezorger had echter maar 2 van de 3 pakketten bij en vertelde mij dat dit alles was terwijl er op het moment van tekenen wel 3 pakketten werden aangegeven. De bezorger vertele mij dat dit niet anders kon en als ik niet ook voor het ontbrekende pakket wou tekenen hij alles retout zou moeten nemen. Dit is dan ook gebeurd.

Door het handelen van DHL is mijn bestelling retour gegaan maar zonder keer op keer te vragen naar de status van mijn support ticket leek de klantenservice van Alternate niets te ondernemen en de antwoorden die ik kreeg waren ontwijkend op mijn vraag en vaag betreft wanneer ze mijn order opnieuw zouden versturen.

Beste,

Vriendelijk bedankt voor je review.
Het spijt me te vernemen dat er iets verkeerd is gegaan met de levering van jouw product. Graag zou ik willen kijken wat er is gebeurd, en ook waar wij in tekort zijn geschoten. Zou jij een mail naar ons kunnen sturen naar feedback@alternate.nl? Dan zullen wij dit nader onderzoeken.

Wij wachten je mail af.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl