AlgemeenEind april tijdens de Rednight actie een Medion laptop online besteld. Hoewel ik door eerdere ervaringen nogal huiverig was om bij Mediamarkt te bestellen was de aanbieding zodanig goed dat ik de gok toch gewaagd had.
Helaas kreeg ik een laptop geleverd die constant crashte (bsod).
Vervolgens heb ik de laptop ingeleverd bij de MediaMarkt in Zoetermeer. Vriendelijke medewerker bood aan om hem één op één te vervangen voor een nieuw exemplaar, deze zou dan aan mij worden opgestuurd. MediaMarkt Zoetermeer zou mijn laptop terugsturen naar het magazijn van de webshop.
Toen begon de ellende.. Ik kreeg maar niets te horen van MediaMarkt. Bellen naar de "klantenservice" was een grote grap. Liegende medewerkers die helemaal geen zin hebben om je te helpen.
Uiteindelijk kreeg ik per mail van een klantenservice medewerkerster de bevestiging dat mijn nieuwe laptop eindelijk onderweg zou zijn en ik z.s.m. een track en trace code zou ontvangen. Na 1,5 week had ik nog steeds geen track en trace code ontvangen.
Toen ik vervolgens weer contact opnam met de "klantenservice" gaven ze plotseling aan dat de laptop die door MediaMarkt Zoetermeer is teruggestuurd onderweg zou zijn naar de technische dienst en ik binnen 15 werkdagen iets zou horen. Van een omruiling was hun zogenaamd nu ineens niets meer bekend, de laptop was niet aangemeld als omruiling maar ter reparatie aangeboden.
Hier ben ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan. De "klantenservice" medewerkerster zou ervoor zorgen dat er binnen twee dagen contact met me zou worden opgenomen door een collega die meer voor mij zou kunnen betekenen.
Diezelfde middag kreeg ik nogmaals per mail een bevestiging dat ze mijn laptop retour hadden ontvangen en dat er een nieuw exemplaar wordt opgestuurd. Echter, een paar uur later ontving ik plotseling een credit factuur.
Vervolgens weer gebeld naar de "klantenservice". Ze wisten zogenaamd niks en ze konden ook niet zeggen hoelang het allemaal nog zou duren.
Ik kreeg nu heel sterk de indruk dat ze me aan het lijntje houden en gewoon geen nieuwe laptop willen opsturen.
Uiteindelijk heb ik nooit meer een nieuwe laptop gekregen. Na heel veel bellen dan wel mijn geld terug.
De laptop die ik had gekocht is overigens al die tijd volgend de webshop wel op voorraad geweest. Waarom er dan zogenaamd niet geleverd kon worden is dan ook belachelijk.