Coolblue.nl

Onderscheidend door de klantenservice en makkelijk contact met medewerkers die je snel te woord staan.

Coolblue heeft zijn eigen bezorgers in huis en dat maakt het persoonlijker.

Wij moesten helaas een nieuwe tv en kozen ervoor om deze bij coolblue te bestellen. De tv werd door een eigen bezorger van coolblue geleverd en die belde netjes van te voren dat hij binnen x aantal minuten voor de deur stond en bracht bij aankomst de tv naar binnen. Hield nog een kort praatje en gaf tips over het verpakkingsmateriaal.

Je merkte dat de bezorger plezier in zijn werk had en niet gehaast doorging. Hij had de tijd voor mij als klant.

Er zit iemand aan de lijn, geen robotje die je 10 keer hetzelfde vraagt.

Ik erger mij kapot aan als ik een moeilijke vraag heb, zoals de prijs daalt binnen 14 dagen na aankoop en ik wil er compensatie voor. Dat ik dit eerst mag uitleggen aan een robot. Wie dat lukt, geef mij tips. Dat duurt 15 minuten om bij sommige winkels bij een medewerker gesteld te krijgen en bij coolbleu is direct menselijk contact via WhatsApp.

Scorekaart voor Coolblue.nl