Azerty

Na wat financiële meevallers besloten om mijn "oude" pc te vervangen. Dus op zoek naar een goede en sterke configuratie.
Met behulp van Tweakers en Hardware Info een leuk setje samengesteld:

- AMD Ryzen7 5800x
- Asrock B550 EXTREME4
- Be quiet! Dark Rock Pro 4
- Samsung 980 1 TB
- CORSAIR RM Series RM750x (2018 Edition)
- Corsair Vengeance LPX
- Corsair 4000D Airflow - Midtowermodel
- Gigabyte Geforce RTX 3070ti gaming OC
- WD Blue WD10EZEX 1TB - 3.5"

Azerty was al wel bekend bij mij en zat nu qua prijs ook redelijk goed in de markt. Dus de keus was gemaakt.
Voordat ik de bestelling zou plaatsen wilde ik nog een aantal zaken weten, met name of het mogelijk was om zelf 1 component (videokaart) aan te leveren, om vervolgens door Azert te laten assembleren. Dit was geen enkel probleem en er werd mij zelfs een retoursticker toegestuurd om het naar Azerty op te sturen.

Bestelling geplaatst, videokaart gebracht (ik was in de buurt) en nu maar wachten. Een aantal onderdelen had een wat langere levertijd, maar toch vrij vlot kreeg ik het bericht dat ik mijn pc kon komen ophalen.
op zaterdag gedaan en netjes geholpen door de mensen aan de balie. De pc was verpakt in de doos van de behuizing en alle losse dozen van de componenten zaten er ook bij.

Thuis gekomen bleek ik een foutje in de bestelling gemaakt te hebben. Windows was niet geïnstalleerd. Via mail contact gehad, maar ik werd zelf gebeld door iemand van Azerty met de opmerking dat bellen wat makkelijker praat. Hij heeft me alles uitgelegd en duidelijk gemaakt dat als het mij zelf niet zou lukken, Azerty klaar zou staan om te helpen.

Perfecte afhandeling, geweldige service
Azerty krijgt van mij een 10

Netjes, vriendelijk en pro-actief! Maakt dat je een volgende keer terug komt!

Scorekaart voor Azerty