Paradigit

Beste Zelittle,

Vervelend om te lezen dat u het bestel en leverproces op een dergelijke manier heeft ervaren.
Zoals mijn collega in de reactie op uw email bericht al aangaf werken wij inderdaad in sommige gevallen samen met een externe partner, bij producten waar dit het geval is zal dit altijd in het winkelmandje vóórdat de bestelling daadwerkelijk geplaatst wordt worden vermeld. Afhankelijk van het moment en de dag van bestellen kan dat in sommige gevallen inderdaad langer duren.

In uw geval heeft u de bestelling geplaatst op woensdag 21:00 uur, dus kon de bestelling pas de volgende dag verwerkt en verzonden worden, ook dit wordt in het winkelmandje aangegeven vóór het plaatsen van de bestelling.
Ook was het afleveradres na verzenden aangepast naar een pakketpunt, waar de zending gelijk naar verstuurd is. Dit zal in veel gevallen vertraging opleveren. Ook zat er een zondag tussen, waarop geen pakketten worden verzonden.
Dit alles heeft er voor gezorgd dat er uiteindelijk 2 dagen vertraging heeft opgelopen, waar wij ook de compensatie voor hebben aangeboden waar u niet mee akkoord ging.

Wij vinden het jammer om te horen dat u geen gebruik meer wil maken van onze webshop.
Desondanks zouden wij u alsnog veel plezier met uw nieuwe laptop en een hele fijne dag willen wensen.

Dave
Team Paradigit