AlgemeenMonitor besteld op 28-02. Product pas laat uitgepakt uit de doos en in gebruik genomen. Na enkele uren gebruik stopt de monitor zonder aanwijsbare oorzaak te werken. Je zou denken: een productiefout.
Melding gemaakt bij MAX ICT op 28 maart (dus binnen 1 maand na levering). MAX ict wijst direct alle garantie van de hand en stuurt me door naar Samsung. Zij moeten het maar oplossen. Tegen alle wettelijke regels in. Na aandrinken stuurt Samsung het weer door naar CE repair die tegen een bedrag van ~400 EUR) bereid is te repareren.
Werkelijk; ik het nog nooit zo'n slechte online aankoopervaring gehad. Ik begrijp werkelijk niet waarom deze winkel nog op Tweakers mag staan.
Verzending is ronduit slecht. Waarschijnlijk is tijdens verzending mijn monitor al defect geraakt. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen; het kan ook een productiefout zijn.
KlantenserviceKlantenservice is hondsbrutaal en negeert alle wettelijke regels omtrent garantie en reparatie.
Daar waar de consument hier 100% recht heeft op reparatie of vervanging verwacht MAX dat ik als consument zo'n 85% van de aanschafwaarde ga betalen voor reparatie van de monitor. Dit terwijl de wettelijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de oplossing bij MAX ICT ligt.
Goedemiddag robbin002,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Allereerst vinden wij het vervelend om te lezen dat uw bestelde monitor defect is geraakt, we begrijpen dat dit niet fijn is en dat u op ons vertrouwt voor een goede oplossing.
Uit uw schrijven en de communicatie per e-mail maak ik op dat u bent verwezen naar een reparatiepartner van Samsung en dat waarschijnlijk tijdens het transport tussen u en de reparatiepartner schade is ontstaan aan de monitor die niet gedekt wordt door de fabrieksgarantie.
Inmiddels heeft u contact gehad met onze supportafdeling en gaan we samen met u de case verder oppakken en proberen we tot een passende oplossing te komen met u.
Alvast een fijn weekend toegewenst!
Webcare Max ICT - Sander