MediaMarkt

MediaMarkt Outlet verteld duidelijk of er iets mis is met het product. In mijn geval twee monitoren besteld welke enkel uit de verpakking zouden zijn geweest. Who cares, monitoren zijn goed zolang ze geen defecten vertonen en ik vind het een prettige gedachte dat mijn aankoop zorgt voor minder e-waste (en mijn portemonnee minder geplunderd raakt)

Ik verbaas mij eerlijk gezegd over alle negatieve reacties want ik heb louter positieve ervaringen met MediaMarkt. Het verzenden gaat snel (helaas soms een luie bezorger) maar ook zeker het afhalen is een goede toevoeging. Het liefst kies ik voor afhalen in de winkel, dan staat mijn product vrijwel altijd binnen 30 minuten klaar.

Beide monitoren werden blind verpakt, dat wil zeggen dat er zwarte folie omheen zat waardoor je niet kon zien om welk soort product het gaat. Ik vind dit een goede keuze en absoluut niet noodzakelijk om een doos om een doos te doen, de verpakking is immers voldoende beschermend. Beide monitoren kwamen zonder schades aan.

De klantenservice heb ik voor deze order niet nodig gehad, mijn voorgaande ervaringen zijn top. Vooral in Tilburg en Breda wordt ik altijd heel snel en goed geholpen. Wat mij betreft bewijst MediaMarkt een prima retailer te zijn in dit digitale tijdperk.

Scorekaart voor MediaMarkt