AlgemeenMAX ICT -GEEF MIJN GELD TERUG
DOE NU AANGIFTE BIJ DE POLITIE / KVK
IK WIL NU METEEN ME GELD TERUG
ANDERS STAP IK NAAR DE ADVOCAAT
Beste Canoo,
Allereerst bedankt voor het schrijven over uw ervaring met ons.
Het is erg vervelend om te vernemen dat u een defect product geleverd kreeg, waarvoor onze welgemeende excuses.
We hebben deze case voor u nagekeken en zien dat u deze review/klacht op de dag van levering direct heeft geschreven. We vinden het erg jammer om te lezen dat u zo woedend bent geworden, dit willen we natuurlijk voorkomen bij onze klanten.
Ondanks zorgvuldige controle door fabrikanten op de producten die worden uitgestuurd, kan het wel eens voorkomen dat een product bij levering direct uit de doos een defect bevat (zogenaamde DOA). We betreuren dit natuurlijk, maar zullen altijd met u als klant naar een snelle en passende oplossing kijken.
In uw geval hebben we direct op de dag van de melding met u contact opgenomen en hebben het toestel kosteloos van u teruggenomen voor een volledige terugbetaling. Vanuit onze afdeling nazorg heb ik begrepen dat u in een follow-up gesprek ook heeft aangegeven dat we het probleem naar tevredenheid voor u hebben opgelost.'
Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en hopen dat u inmiddels een nieuwe, goedwerkende telefoon heeft kunnen vinden!
Jeroen – Max ICT Webcare