ALTERNATE.nl

Heb in 2017 alle componenten besteld bij Alternate voor mijn eerste game PC, dit was toen al een fijne ervaring. Site is duidelijk en informatie bij de producten is compleet, pakketten waren netjes ingepakt en verzonden. Sindsdien nog tal van dingen besteld en telkens zeer tevreden met het bestelproces op de website en levering. Als laatste een nieuwe power supply besteld voor mijn eigen PC en deze was ook netjes verpakt en volgende dag geleverd. Tuurlijk zijn er soms andere onbekende websites waar je dingen net iets goedkoper kan vinden maar ik koop toch liever bij een betrouwbaar bedrijf als Alternate voor de goede service en levering. Ordernummer: 257629710 , 04-05-2022

Ik heb al redelijk wat producten besteld bij alternate, van PC behuizingen tot moederborden en videokaarten. Tot nu toe telkens zeer tevreden met de manier van inpakken en verzenden ook voor de grotere pakketten. Alles was altijd netjes ingepakt en doos gevuld met impact absorberend materiaal om het product extra te beschermen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl