AlgemeenHet pakket is nooit afgeleverd bij het pakketpunt. Een gekozen standaardbezorgoptie van Megekko. DHL zegt 'ontvanger verhuisd of onbekend' en stelt bij navraag dat ze het teruggestuurd hebben aan MeGekko.
Terugbetaling van ca 1100 euro aan de klant - die hierna maar afbesteld heeft - wordt voorwaardelijk gemaakt aan het terugontvangen van het pakket.....
Heb het dus bij een pakketpunt laten bezorgen. Dan is het toch vreemd als er gesteld is dat ik verhuisd of onbekend ben.
Zou kunnen dat er geen ruimte was voor het pakket. Maar laat dat dan weten of vraag of het toch aan huisadres kan worden bezorgd. De mislukte aflevering werd alleen in Track & Trace gemeld. Verder geen enkele vrijwillige info ontvangen over wat er met het pakket gedaan werd of een echt inhoudelijke verklaring.
Ik snap dat de afbestelling niet direct tot terugbetaling leid, maar snap niet dat hun mislukte onderdeel van het bedrijfsproces mij opbreekt. Hoe kan ik verantwoordelijk zijn voor een mislukte bezorgactie van DHL. Waarom krijg ik mijn geld pas terug als DHL het pakket weer bij Megekko heeft afgeleverd. Wat als DHL het heeft zoekgemaakt? Dan draag ik dus het volledige risico volgens de stellingname van MeGekko. De klant draait dus op voor het bezorgingsrisico bij MeGekko.
Ik heb afbesteld. Ik moet dus wachten tot zij het nooit afgeleverde pakket hebben terugontvangen van DHL.
Een pakket zoek maken in je eigen bedrijfsproces en daar de klant die nooit iets heeft ontvangen financieel verantwoordelijk voor maken?
Staat in de bedrijfsvoorwaarden.zeggen ze.
Heb geprobeerd ze van het onredelijke van die voorwaarde te overtuigen. Maar nee, nogmaals, staat in de bedrijfsvoorwaarden.
Alle hier vermelde info over de bezorging is ook aan MeGekko klantenservice door mij gemeld.