AlgemeenPrijs en aanbod redelijk. Veel producten zonder foto, website enorm traag, en onduidelijk wie de leveranciers zijn van de producten die je krijgt.
Verzending'op voorraad, voor xx besteld volgende dag in huis' was een leugen. product werd pas na 24 uur aangemeld bij de verzender en het duurde uiteindelijk 4 werkdagen (geen weekend meegerekend!) voor product in huis was. Klantenservice schoof dit af op de leverancier, maar dat is lekker makkelijk en MaxICT is eindverantwoordelijk. Als dit een rechtzaak zou worden via de reclamecommissie zou MaxICT een probleem hebben, de rechtbank heeft al tientallen consumenten in het gelijk gesteld dat voor xx besteld de volgende dag in huis een doorbrekende motivatie is voor klanten en nageleefd MOET worden als dit op de site staat.
Breekbaar product van bijna 1000 euro kwam aan in een oude, slecht ingepakte doos met amper luchtzakjes, product lag gewoon zonder luchtzakjes onderop de doos. dat het heel aangekomen is is een klein wonder.
ja dit zal allemaal op de leverancier worden afgeschoven maar opnieuw, MaxICT is eindverantwoordelijk.
Eerste contact via algemene contact email: Werd allemaal op de leverancier afgeschoven, geen verantwoordelijkheid genomen, geen oplossing, men kon er allemaal niks aan doen en werd me een fijne dag gewenst.
Toegevoegd na 3 weken: De shop heeft telefonisch contact opgenomen nav. deze review. Normaal gesproken is dit redelelijk water onder de brug, maar ik was oprecht onder de indruk hoe transparant men aan de telefoon was. Er werd echt de tijd genomen om alles uit te leggen -zonder smoesjes of onzin- en zonder dingen even snel af te raffelen.
Dit heeft er, uit eigen beweging, voor gezorgd dat ik de score van de klantenservice dermate vooruitgegaan vind dat ik deze aanpas.
Goedemorgen Tropical,
Helaas lees ik in je review dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Uit je review begrijp ik dat het uitleveren van je product 4 werkdagen heeft geduurd, dat het product niet goed verpakt zat en dat alles op de leverancier is afgeschoven. Hiervoor onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Natuurlijk vind ik het erg vervelend om bovenstaande te lezen en daarom zou ik of een collega graag contact met je opnemen.
Graag wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een kopie van deze review.
Nogmaals onze excuses. Wij zien je mailtje graag tegemoet.
Max ICT Webcare - Lisanne