ALTERNATE.nl

Na dat mijn Asus Strix 3080 helaas niet meer werkte moest ik deze weer retour sturen naar Alternate. De kaart bleek na onderzoek bij de fabrikant inderdaad defect.

Tot mijn grote teleurstelling kon er helaas geen nieuwe Asus Strix 3080 terug geleverd worden. Na een telefoon gesprek met een van de medewerkers van Alternate zijn wij tot een alternatieve kaart gekomen.

Ik kreeg vrijheid in keuze en Alternate stuurde de kaart netjes verpakt op.

Erg blij dat mijn Setup weer helemaal werkt en ik weer lekker van mijn hobby kan genieten.

Goede service van Alternate.

Punt van Feedback:

breng de klant wel op de hoogte als de kaart terug word gestuurd naar de fabrikant voor onderzoek. Dit werd niet met mij gecommuniceerd en ik was mijn kaart in middels al 2 weken kwijt. Ik gebruik mijn PC ook voor het werk dus het is dan wel fijn om op de hoogte gehouden te worden van de status van de retour zending.

De kaart was goed verpakt en kwam netjes in de doos aan met pak bon aanwezig.

Vriendelijke klantenservice. Met een retour mag er wel iets meet info over de status van de retour gedeeld worden met de klant.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl