MediaMarkt

Kocht bij mediamarkt outlat een laptop en een wasdroger, kocht het apparaat waar alleen verpakking miste, kreeg beide apparaten beschadigd naar klantenservice gemaild meerdere malen kreeg een waardeloze aanbod van 50€ waarvan ik bijna 1300€ aan aankoop deed en de mail contact duurde wel een maand waar ik steed de standaard mails kreeg leek wel zo, ik wou het hogerop zoeken , toen kreeg ik medewerker die tijdens het gesprek telefonisch met mij een manager via teams op de hoogte van de case hield en ik kreeg me een rare antwoorden terug : dat die bod 50€ wat ze me aanboden verjaard al was en als ik de apparatuur terug zou sturen wat duidelijk wordt op de site en telefonisch aangegeven dat ik 100 dagen retourneren kan ook niet mogelijk was , want dan zal het apparaat weet naar mij teruggestuurd worden, echt wat een belachelijke zaakje dit bij mediamarkt wat totaal niet deugd in geen enkele zin.

Scorekaart voor MediaMarkt